Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Дім Франка з новим-старим керівником піде в TikTok

Сьогодні, 10 листопада, конкурсна комісія Львівської обласної ради обрала переможцем на посаду директора “Львівського національного літературно-меморіального музею Івана Франка”- Богдана Тихолоза.

Тихолоз презентував програму на один і п'ять років розвитку музею. Зокрема пріоритетами вважає міжнародну співпрацю, активну комунікацію, розвиток інфраструктури та формування культури відвідування музеїв. 

Також, він розповів, як буде розвиватись музей, як реалізує майбутні  проєкти та презентував плани на розбудову приміщень музею. Богдан Тихолоз планує створити нові відділи проєктів та розширити стажування працівників музею в Україні та закордоном, відкрито співпрацювати з міжнародними фондами та закордонними музеями.

За наступних 5 років Богдан Тихолоз хоче розвинути співпрацю зі ЗМІ та активно розвивати соцмережі. Зокрема відкрити YouTube канал та створити TikTok і Telegram сторінки музею.

Нагадаємо, Богдан Тихолоз є теперішнім керівником Львівського національного літературно-меморіального музею Івана Франка. Дім Франка він очолює з 2017 року, є кандидатом філологічних наук, українським літературознавцем, публіцистом та блогером.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ