Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Діти з різних районів Львівщини стали учасниками "Неймовірних пригод на Миколая"

17 грудня, напередодні Дня Святого Миколая, у Львівському палаці культури залізничників «РОКС» відбулося дитяче свято.
фото - пресслужба ЛОР

Про це інформує пресслужба ЛОР.

З ініціативою зробити його для дітей з родин загиблих учасників АТО/ООС, постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС до громад області звернулася Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак. Відтак органи місцевого самоврядування Львівщини забезпечили довезення дітей, а актори відомого Танц Театру «Життя» приготували для малечі 5-12 років чудову виставу «Неймовірні пригоди на Миколая».

"День Святого Миколая – це час добра й здійснення мрій, який особливо очікують та люблять діти. Ми раді, що вдалося подарувати дітям гарний святковий настрій. Нехай вони несуть його у свої домівки, передають родичам, щоб атмосфера свята надихала і додала надії та віри. Сюжет вистави побудовано на історії про вічну боротьбу добра і зла, але добро перемогло. Мрію, щоб в реальному житті все зло, обман, війна і проблеми відступили та нехай наші діти зростають у безпеці та в мирі", - наголосила Ірина Гримак.

Цікава, добра та повчальна казка перенесла дітвору в дивовижний світ улюблених героїв, які живуть в сучасних реаліях та ще й при дивних, несподіваних обставинах. Тож маленькі глядачі отримали багато радісних емоцій та яскраві сюрпризи й подарунки від Святого Миколая.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ