Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для львівських дітей проведуть майстер-класи з футболу

Протягом серпня діти віком 8-10 років матимуть можливість відвідувати майстер-класи з футболу. А відтак вже з вересня зможуть стати гуртківцями УДЮМКУ і після шкільних уроків, відвідувати футбольні заняття, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.
Тисячі дітей у нашому місті захоплюються футболом. Ця динамічна гра не потребує надто дорогого обладнання та спорядження, натомість кожен гравець та вболівальник отримує море задоволення. У кожному районі Львова працюють Дитячо-юнацькі молодіжні клуби, де діти шкільного віку мають можливість безкоштовно займатися у різноманітних гуртках. Зокрема у кожному УДЮМК працюють викладачі-організатори з футболу.

Так, цього року у всіх районах Львова проходили змагання з вуличного футболу «Шкіряний м’яч». За організації УДЮМКів кожного району діти були залучені до цікавого та корисного дозвілля. Кожен матч у змаганнях перетворювався на справжні баталії.

Цього літа УДЮМК Шевченківського району Львова запроваджує цікаву ініціативу. Протягом серпня діти віком 8-10 років матимуть можливість відвідувати майстер-класи з футболу.

«Ідея таких майстер-класів виникла через те, що улітку спортивні школи практично не працюють, оскільки це період відпусток. А з дітьми, які залишаються влітку у Львові, треба займатися. До мене зверталися батьки, які б хотіли, щоб їхні діти займалися корисним влітку, і навіть були згодні за це платити. В нас заняття безкоштовні. Тому ми запрошуємо всіх дітей 1999-2001 року народження приходити на наші щоденні заняття», - розповідає педагог–організатор УДЮМК Шевченківського району Віктор Крижановський.

Початок майстер-класів 3 серпня. Заняття відбуватимуться щоденно, крім неділі, з 9,30 до 11,00 на стадіоні «Торпедо» до кінця серпня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ