Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Для новопризначеного голови Мостиської РДА Юрія Візняка є принциповим вивести Мостиський район з 9-го на 3 місце у Львівській області

Новопризначений голова Мостиської РДА Юрій Візняк у коментарі „Гал-іnfо” зазначив, що в „цей складний політичний час завданням кожного з нас є стабілізація політичної ситуації як району, так і області загалом. Ми першочергово повинні працювати заради блага і спокою громадян”.


 «На посаді голови Мостиської РДА першими кроками перш за все будуть організаційні питання, які стосуються кадрових питань. Принципово для мене як голови є покращення району, вивести Мостиський район з 9 на 3 місце в області. Спільними зусиллями з райрадою ми повинні працювати над покращенням економічного потенціалу, насамперед це проблеми з покращенням газифікації та проблеми доїзду у віддалені села Мостиського району. Завдання, які поставленні перед нами, є нелегкими, ми докладемо усіх зусиль над їхнім вирішенням», - наголосив  Юрій Візняк.
 Нагадаємо, що 11 липня 2006 року розпорядженням Президента України Віктора Ющенка головою Мостиської районної державної адміністрації Львівської області призначено Юрія Візняка. До призначення Юрій Візняк був членом Проводу ЛОО УНП, з 2006 р. - депутат Львівської обласної ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ