Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Для освітян у Львові проведуть спортивну лігу: почнуть з директорів (відео)

Вже цього року вчителі, вихователі, керівники гуртків та директори шкіл матимуть можливість позмагатися у спортивній лізі.

Про окрему «Лігу D» для освітян розповів Андрій Закалюк, керівник управління освіти Львівської міської ради.

Нещодавно ми підписали меморандум з нашими німецькими колегами з Верхньої Баварії. Спільно ми напрацюємо нову інноваційну модель діяльності дошкільного навчального закладу, а пізніше реалізуємо її на базі трьох наших садочків.

З 5 по 9 грудня у нас відбудеться тиждень волонтерства. Будуть форуми, уроки, воркшопи, тому закликаємо наших учнів брати участь, реєструватися – це буде цікаво і пізнавально для кожного.

Ми настільки надихнулися успіхами наших дітей у шкільних лігах, що хочемо це спробувати і для дорослих – для наших вчителів, вихователів, керівників гуртків. Починаємо з директорів і заохочуємо їх реєструватися. Це будуть як командні види спорту, такі як волейбол, так і індивідуальні, такі як шахи та настільний теніс.

І про натхнення. Ми хочемо анонсувати початок ще одного дуже цікавого проєкту, де матимемо можливість зустрічатися з цікавими людьми, які допоможуть нам по-іншому подивитися на освіту», - розповів у своєму відеозверненні Андрій Закалюк, керівник міського управління освіти.

Також він зауважив, що минулого тижня в Instagram отримав повідомлення від учня однієї зі шкіл про те, що неможливість користуватися мобільними телефонами на уроках – позбавляє школярів дитинства. «Ми хочемо усім вам сказати, що насправді це питання для нас дуже важливе. Бо ми хочемо, щоб ваше навчання відбувалося якісно і ви мали час спілкуватися між собою», - наголосив Андрій Закалюк.

Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/society/education/299305-dlia-osvitian-u-lvovi-provedut-sportyvnu-lihu-pochnut-z-dyrektoriv-video

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ