Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Для потреб вразливих груп населення виділено 15 млн грн.

Меморандум про співпрацю між керівництвом Українського фонду соціальних інвестицій  та Львівською обласною державною адміністрацією підписано 6 липня. Підписана угода  про співпрацю спрямована на реформування системи надання соціальних послуг вразливим групам населення.

За словами виконавчий директор Українського фонду соціальних інвестицій Віктора Мірошниченко загальна вартість проектних пропозицій перевищує 15 млн.грн. Впроваджуватися вони будуть на принципах співфінансування, 20% якого забезпечуватимуть місцеві органи влади, а решту 80 % покриватимуть кошти кредиту Світового банку та внески Уряду, якими керує УФСІ. «Український  фонд соціальних інвестицій  готовий виділити 12  млн грн для реалізації проекту, 2 млн грн будуть виділені з обласного бюджету та один млн грн з міського бюджету» - сказав він.
Як додав Віктор Мірошниченко, що кредит Світового банку буде сплачувати держава  з 2007 року з відсотковою ставкою 6-7%
У травні цього року було розглянуто понад 70 проектних пропозицій, запропонованих як державними, так і недержавними надавачами соціальних послуг. Понад тридцять із них рекомендовані для впровадження протягом 2006-2007 років. Проекти були затверджені міжвідомчою робочою групою по реалізації Закону України "Про соціальні послуги" та погоджені Міністром праці та соціальної політики Іваном Саханем.
Соціальні послуги, що будуть сформовані на Львівщині полегшать інтеграцію людей з обмеженими можливостями в суспільство та допоможуть подолати негативні явища, пов'язані із соціальним сирітством, залежністю від психоактивних речовин, запобігти насильству в сім'ях, бездомності та бездоглядності, торгівлі людьми.
  Меморандум про співпрацю підписали виконавчий директор Українського фонду соціальних інвестицій Віктор Мірошниченко та в.о голови ЛОДА Валерій П'ятак.
.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ