Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Для створення більшості у Львівській обласній раді не має бути жодних упереджень — Олег Мандюк

Після вчорашнього підписання протоколу щодо процедури формування коаліції демократичних сил у Верховній Раді між Блоком „Наша Україна” (Роман Безсмертний), Блоком Юлії Тимошенко (Юлія Тимошенко) та Соціалістичною партією України (Олександр Мороз) жодних упереджень  при створенні більшості у Львівській обласній раді не має виникати. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив уповноважений від Блоку „Наша Україна” вести переговорний процес щодо створення більшості в ЛОР депутат облради п’ятого демократичного скликання Олег Мандюк.
Попри те, що між БЮТ на Блоком „Наша Україна” підписана заява про наміри створити більшість у Львівській обласній раді, за словами Олега Мандюка, тепер БЮТ змінив свою думку в частині визначення єдиної кандидатури на голову ЛОР, мовляв, якщо голова облдержадміністрації є представником „Нашої України”, то голова облради має бути від БЮТ.
«Натомість, Блок „Наша Україна” дотримується положення пропозиції кандидатури на голову облради тією  політичною силою, котра здобула перемогу», — резюмував Олег Мандюк.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ