Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для врегулювання проблемних питань львівських гуртожитків створено спеціальну комісію

Для врегулювання проблемних питань мешканців гуртожитків у міській раді створено спеціальну комісію - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
Відповідне розпорядження підписав міський голова. Аналогічні комісії створено у кожному районі. «Комісії займатимуться обстеженням технічного стану гуртожитків, визначатимуть об’єми та види необхідних ремонтних робіт, впорядкування проживання мешканців, з подальшою передачею їх у комунальну власність», – зазначила заступник голови міської комісії Наталія Герус.
Натомість міська комісія координуватиме роботу районних комісій. Міську комісію очолив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Юрій Голець. Також до її складу увійшли представники управління житлового господарства та Ради об’єднань профспілок Львівщини.
У Львові налічується 109 відомчих гуртожитків для проживання одиноких та сімейних осіб. Зокрема у Галицькому районі – 2, у Франківському – 14, у Залізничному – 18, у Шевченківському – 14, у Личаківському – 42 та у Сихівському – 19.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ