Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для вихованців НРЦ «Левеня» організували фотопроєкт «Добро не вʼяне»

З нагоди Міжнародного дня незрячих та Всесвітнього дня доброти для вихованців комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» 13 листопада провели соціальний фотопроєкт та майстер-клас з виготовлення квіткових композицій «Добро не вʼяне», - інформує пресслужба ЛОР.
Фото: ЛОР

Захід відбувся в квітковому просторі Катерини Яворської з ініціативи відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва Львівської обласної ради.

Діти з порушенням зору ознайомилися з роботою флористів, дізналися як правильно складати букети, створили власні квіткові композиції та сфотографувалися з ними. Світлини проєкту експонуватимуться в холі обласної ради, згодом їх передадуть в комунальний заклад «Левеня».

«Для дітей – вихованців комунальних закладів обласної ради ми на постійній основі організовуємо мистецькі, пізнавальні, спортивні заходи. Адже переконані, що добро і увага дорослих до юного покоління ніколи не зів’яне», - підкреслили у відділі облради.

Як наголосила представниця центр «Левеня» Валентина Плонка, такі виїзні заходи надзвичайно важливі для соціалізації діток та пізнання ними світу.

«У кожної дитини має бути дитинство, сповнене прекрасними миттєвостями. Проєкт «Добро не вʼяне» є прикладом події, яка запам’ятається діткам назавжди», - сказала Валентина Плонка.

Довідково:

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» – це багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр, основною діяльністю якого є навчання та комплексна реабілітація дітей з порушеннями зору та складними порушеннями розвитку раннього, дошкільного та молодшого шкільного віку та змінного контингенту.

НРЦ «Левеня» створений у 1999 р. у м. Львові на базі навчально-виховного закладу «Спеціальний садок-школа для дітей з вадами зору».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ