Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Дмитро Добродомов: “Громада повинна контролювати владу”

1/3
У неділю, 4 жовтня, відбулася зустріч народного депутата України, секретаря Комітету ВР з питань запобігання та протидії корупції, лідера політичної партії “Громадський рух “Народний контроль” Дмитра Добродомова з жителями міст Стрий, Трускавець та Дрогобич. Про це повідомила прес-служба «Народного контролю».

На зустрічах парламентар відзвітував про свою десятимісячну роботу в парламенті, також він розповів про антикорупційний план, який буде реалізовувати разом із командою політичної партії “Громадський рух “Народний контроль”. 

Дмитро Добродомов представив двох кандидатів на посаду міських голів від політичної партії “ГР “Народний контроль”.

Так, у Трускавці балотуватиметься Святослав Грабовський, громадський діяч, правозахисник, учасник Євромайдану. У Дрогобичі – Тарас Кучма, громадський діяч, працює лікарем у міській лікарні, керівник медичної служби батальйону імені генерала Кульчицького, учасник АТО. Нардеп запевнив, що ці люди зможуть реалізувати антикорупційний план та побороти корупцію у своїх містах.

“Політична партія “Громадський рух “Народний контроль” вийшла з громадського середовища. Ми створили політичну платформу, згідно із Законом України, для того, аби могли представити на виборах людей адекватних, нових та дієвих. Ми не відступаємо від своїх основних принципів, ми повинні змінити систему, адже це головний запит суспільства, який не виконала теперішня влада, це вже очевидно, вже два роки минуло після Майдану. Тому є два способи: одні говорять про третій Майдан, і це погано, адже може призвести до втрати країни. Другий спосіб легітимний, через систему виборів, для початку місцевих, саме на місцях є віддзеркалення того, що відбувається зверху. Цих людей треба змінювати: чиновників, депутатів, держслужбовців, які незалежно від партійних кольорів уже давно осіли на корупційних схемах”, ‒ наголосив Добродомов.

Додамо, що на прийдешніх місцевих виборах також боротиметься політична партія “Громадський рух “Народний контроль”, лідером якої є Дмитро Добродомов. У складі партії волонтери та учасники АТО, соціально-відповідальні підприємці та журналісти, експерти, юристи та громадські активісти – люди, які вже довели свою ефективність, навіть, не маючи владних повноважень.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ