Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

До 10 квітня буде сформований список учнів, які візьмуть участь у зовнішньому незалежному оцінюванні

До 10 квітня цього року має бути сформований список учнів Львівщини, котрі братимуть участь у зовнішньому незалежному оцінюванні, яке проводиться з ініціативи Міністерства освіти і науки України задля викорінення корупції у загальноосвітніх навчальних закладах. Це стало одним із предметів обговорення на нараді у столиці за участю міністра освіти та науки України Станіслава Ніколаєнка. Про це у коментарі „Гал-info” повідомив учасник наради за участю міністра освіти, перший заступник голови ЛОДА Тарас Батенко.
За його словами, у зовнішньому незалежному  оцінюванні цьогоріч беруть участь загальноосвітні школи Сихівського, Галицького районів міста Львова, Дрогобицького району Львівської області та міста Трускавця, загальною кількістю 44 тисячі учнів Львівщини. Для прикладу, у 2004 році у зовнішньому незалежному оцінюванні брало участь 5 тисяч учнів, у минулому — 7 тисяч учнів Львівщини.
«Загалом такий захід дозволяє гостріше поставити питання суб’єктивного оцінювання та викорінення корупції у шкільних закладах Львівщини», — акцентував Тарас Батенко.   
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ