Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

До 2012 року у Львові добудують перше доступне житло

До 2012 року у Львові буде повністю завершено будівництво будинку у Львові на вулиці Роксолани. 150 квартир з 200 у ньому отримають молоді сім`ї за програмою молодіжного житлового будівництва. Про це сьогодні, 31 серпня, під час прес-конференції повідомив директор представництва Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» у Львові Роман Богуславський.

За його словами, першими у черзі на квартири стоять ті молоді сім`ї, яким не вдалося отримати квартири минулого року. А загалом після завершення першої черги будівництва квартири отримають 70 сімей.

Квартири молоді сім`ї зможуть придбати шляхом довготермінових кредитів на 30 років під 3 % річних якщо у сім`ї немає дітей. Якщо ж є одна дитина, відсотки платити не потрібно, за наявності двох дітей сім`я погашатиме 75 % вартості житла, маючи трьох дітей – половину.

На участь в програмі можуть претендувати сім`ї, які стоять на квартирній черзі і коли хоча б один з подружжя не досяг 35-річного віку. Також сім`я повинна бути платоспроможна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ