Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

До Чернівців приїхали голлівудські актори Ештон Кутчер та Міла Куніс

Сьогодні, 6 серпня, у Чернівцях можна було побачити зіркове подружжя голлівудських акторів – Мілу Куніс та Ештона Кутчера. Вони приїхали на батьківщину Міли – вона народилася в Чернівцях, - ТСН.

До Чернівців вони приїхали на кілька годин із Будапешта, де беруть участь у зйомках фільму. Екскурсію для них провів кінорежисер Сергій Скобун.

"Вони приїхали з Будапешту буквально на кілька годин в особистих питаннях. Зустрілися з ними у кав'ярні "Кофеїн" поблизу Театральної площі. Мілі та Ештону дуже сподобалося місто. Я помітив у них тільки єдиний натяк на погані українські дороги. Ми спочатку спілкувалися з ними англійською мовою. Але пізніше Міла попросила, щоб ми перейшли на російську. "Я дома, и я хочу разговаривать родным языком", - сказала вона. Розмовляли про кіно, розмовляли про той проект, який ми їй запропонували. Вони подивилися частину відео із фільму "Легенда Карпат", і їм сподобалося!", - розповів Сергій Скобун.

Міла Куніс хоче знятися в українському фільмі.

"У Міли є бажання знятися в українському фільмі. Вона побачила ці зйомки, які ми проводили. Сподобалися ті локації і ті костюми. Вона так і сказала: "Я би залюбки знялася в якомусь українському фільмі", - сказав кінорежисер.

Актори прогулялися вулицею Кобилянської, побували біля драмтеатру та на Соборній площі.

"А на завершення зустрічі я подарував Мілі букет квітів. Ештон тоді сказав: "А для мене букет де? Я теж люблю квіти!", - розповів Скобун.

Нагадаємо, Міла Куніс народилася в Чернівцях 1983-го року. Її родина емігрувала до США у 1991 році, оселилися в Лос-Анджелесі.

ТСН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ