Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Дня Львова театр імені Леся Курбаса отримає подарунок від благодійного фонду „Наш дім – Україна-2005”

Всеукраїнський благодійний фонд «Наш дім – Україна-2005» до Дня Львова подарує Львівському молодіжному театрові імені Леся Курбаса мікроавтобус. Міський голова Андрій Садовий запросив директора Фонду до Львова. Напередодні свята за участю представників влади та   народних артистів України подарунок передадуть театру – про це „Гал-іnfо” повідомили в прес-службі ЛМР.

 Директор Фонду Володимир Шевельов уже не вперше допомагає театру. Він фінансово посприяв артистам у творчому турне до Донецька, де вперше Володимир Савелович зустрівся з львівськими артистами, - про це повідомили  у театрі. Фонд також посприяв у постановці вистави «Чекаючи на Годо», яка зайняла гран-прі на фестивалі у Керчі (2006 р.).
 Подарунок Володимира Шевельова – необхідна річ для театру, яка допоможе львів’янам проводити турне Україною. Крім того, Фонд підтримує творчі проекти театру імені Леся Курбаса.
Благодійний Фонд «Наш Дім – Україна-2005» виник за ініціативою Центру нерухомості «Наш Дім» (м. Донецьк). Уже має свої осередки у 15 областях України. Робота Фонду спрямована на всебічну благодійну допомогу всім верствам населення, які її потребують.
 Фонд працює за такими напрямками: «Діти України», «Молодь України», «Сім’я України», «Здорова нація», «Соціальне партнерство», «Соціальна реабілітація», «Єдина Україна».
 Президент Фонду – Шевельов Володимир, який вже понад 10 років займається доброчинністю та вирішенням актуальних соціальних проблем сьогодення.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ