Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Львова приїде Костя Цзю

До Львова приїде російський боксер Костя Цзю – про це «Гал-info» повідомив президент Львівської асоціації професійного боксу Сергій Янчишин.
 За його словами, 26 лютого до Львова приїде російський боксер Костя Цзю як гість на турнір, який відбуватиметься за участю львів’янина Віктора Плотнікова та Марата Хузєєва або Максим Нестеренко, та іншої пари – львів’янина Василя Кондора і Вадима Сафонова на запрошення промоутерської компанії «Зірки професійного боксу». Також на турнір може приїхати Віталій Кличко.
Костя Цзю народився 19 вересня 1969 року у місті Сєров Свердловска область (Росія). У 1978-му Костя вперше взяв участь у боксерському поєдинку на ринзі Сєровської ДЮСШ. Він також брав участь в Олімпійських іграх у Сеулі (1988), завоював титул чемпіона та кращого боксера Європи у чемпіонатах Європи у Греції (1989) та Швеції (1991). Костя у 1989 році у Москві став призером чемпіонату світу, а в 1990 йому присвоїли звання Заслуженого майстра спорту СССР. Титул чемпіона він захищав шість разів аж до 1997 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ