Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

До Національної служби здоров’я України перейде адміністрування програми «Доступні ліки»

2019 рік принесе значні зміни у співпраці держави та фармацевтичних компаній. До Національної служби здоров’я України перейде адміністрування програми «Доступні ліки». Про це повідомили в прес-службі НСЗУ.
РЕІМБУРСАЦІЯ 2.0

НСЗУ буде контрактувати фармацевтичні заклади та, після укладання прямих договорів з аптеками, напряму відшкодовуватиме їм вартість лікарських засобів.

22 листопада 2018 всі підприємства, що вже беруть участь або бажають долучитися до урядової програми «Доступні ліки», запрошуються до участі у Форумі партнерства держави та бізнесу «РЕІМБУРСАЦІЯ 2.0» (м. Київ).

На Форумі буде представлений та проаналізований досвід реалізації програми «Доступні ліки» в Україні (2017-2018 рр.). Ви отримаєте «з перших рук» всю необхідну інформацію про політичні, юридичні та технічні особливості трансформації програми «Доступні ліки» в 2019 році. Кожен учасник матиме змогу під час панельної дискусії поставити конкретні питання експертам про нові правила ефективної співпраці між державою та бізнесом в умовах переходу адміністрування Програми від Міністерство охорони здоров'я України до НСЗУ Національна служба здоров'я України.

Серед спікерів та учасників Форуму: представники Міністерство охорони здоров'я України, НСЗУ Національна служба здоров'я України, ДП «Електронне здоров’я» EZdorovya, фармацевтичних компаній та асоціацій виробників лікарських засобів, аптечних мереж та розробників медичних інформаційних систем, Агенство США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна, офісу World Health Organization Ukraine, Проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я», експерти, журналісти.

Участь у Форумі можлива лише за умови реєстрації через електронну форму за посиланням до 18:00, 15 листопада 2018р. 

Підтвердження Вашої участі – зворотній лист-запрошення від організаторів з деталями щодо місця проведення та інших питань.

За додатковою інформацією Ви можете звернутися за номером гарячої лінії НСЗУ 16-77.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ