Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До опалювального сезону готові 40% мереж

Міське комунальне підприємство „Львівтеплоенерго” проводить ремонтні роботи на об’єктах теплопостачання. Підприємство оновлює проблемні ділянки на теполотрасах, здійснює промивку котлів на котельнях для якісної, безперебійної та енергоощадної роботи в осінньо-зимовий період. Про це повідомили в прес-центрі ЛМКП „Львівтеплоенерго”.
 Станом на 26 липня 2006 року 40% об’єктів теплопостачання, які належать МКП “Львівтеплоенерго”, повністю готові до роботи в опалювальний період.
 Протягом першої половини міжопалювального періоду працівники підприємства провели: повноцінні ремонтні роботи 48 котлів (із 114 запланованих ) і 56 бойлерних (із 97 запланованих). Дана процедура збільшує коефіцієнт корисної дії (ККД) котлів, унеможливлює аварійні ситуації на об’єктах, зменшує  втрати води, а отже, дозволяє значно економити теплову енергію; на ТЕЦ-1 завершили монтаж першого водогрійного котла. Тривають роботи над вдосконаленням другого водогрійного котла. ( Потреба капітального ремонту котлів ВК-1 і ВК-2 на ТЕЦ-1 виникла давно, адже їх встановили ще у 1972 році, а останній ремонт провели у 1991-92 рр.).  Капітальний ремонт дасть можливість  збільшити ККД котлів, забезпечить безперебійну та енергоощадну роботу ТЕЦ-1; МКП “Львівтеплоенерго” на 60% відремонтувало і підготувало до зими теплотраси. Замінено 3 км 680 м тепломереж (1 км у Шевченківському районі, 800 м у Франківському, 980 м у Сихівському, 600 м у Галицькому та 580 м у Личаківському районі). На основних ділянках, які потребують заміни, Львівтеплоенерго встановлює попередньо ізольовані труби, втрата тепла в яких становитиме лише 4-5% (старі тепломережі втрачають до 18% тепла).
Усі роботи по підготовці до опалювального сезону МКП “Львівтеплоенерго” проводить згідно із затвердженими графіками, без препинення гарячого водопостачання споживачам. До жовтня підприємство планує вийти на 100%-ву готовність до опалювального сезону.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ