Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До осені планують завершити реконструкцію очисних споруд у Добромилі

Як інформує прес-служба ЛОДА, на території Старосамбірського району в рамках Програми транскордонного співробітництва "Польща-Білорусь-Україна 2014-2020" триває реалізація інфраструктурного проекту "Природа без кордонів – збереження спільної природньої спадщини в громадах Добромиль (Україна) та Загуж (Польща)".
Фото: Львівська ОДА

Стан реалізації проекту в межах робочої поїздки сьогодні проінспектував перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.

Відтак, на 85% виконано роботи з будівництва каналізаційної мережі, побудований очисний виробничий корпус, встановлено очисні баки, а також завезено частину обладнання для очисних споруд, які будуть встановлено в кінці реалізації проекту.

"Захист природних ресурсів прикордонних територій та покращення використання природних ресурсів Карпат – спільна з нашими польськими колегами необхідність. Розробка туристичної пропозиції відповідно до принципів сталого розвитку серед іншого включає в себе покращення якості вод транскордонної річки Вирва. Цього року на завершення проекту передбачено 5 950,0 тис. гривень", - наголосив під час огляду об’єкту Андрій Годик.

Бюджет для України: 770 139,24 євро (з яких грант ЄС для України – 693 125,31 євро, власний внесок – 77 013,92 євро).

На найближчий час запланували під’єднання об’єкту до лінії електропередач, встановлення двох каналізаційних насосних станцій мережі та відновлення доріг.  

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на вул. Хуторівка триває монтаж каналізаційних і водяних колодязів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ