Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

До побиття нардепа у Львові має відношення Андрій Завадський

Як повідомляло Гал-інфо раніше, у Львові побили народного депутата України Миколу Тищенка. Нардеп згодом розповів що ж відбулось насправді.

Як зазначив Тищенко, до нього в приймальню звернулись працівники та пацієнти одного з пансіонатів, що розташований в селищу Брюховичі (Львівська територіальна громада, - ред.) - бабусі та дідусі з важкими хворобами, з проханням захистити їх від рейдерського захоплення, погроз життю та виселення на вулицю.

Тищенко повідомив, що невідомі озброєні люди під керівництвом Андрія Завадського незаконно захопили 2 гектари комунальної землі в передмісті Львова. Схема вдалась завдяки підробленим документам про оренду державної землі, завдяки корупційним зв’язкам з реєстратором Лободинець Наталією, яка зловживаючи посадою, незаконно внесла їх в державний реєстр. 

Андрій Завадський (фото: Zaxid.net)

"Загарбники вже видали листи про виселення всім важкохворим бабусям і дідусям. Більшість з них не має родичів, тож їм нікуди піти. Не дають родичам вільно відвідувуати своїх хворих батьків, дідусів та бабусь, які перебувать тут на лікуванні. Відключають світло, а деякі пацієнти підключені до апаратів ШВЛ. Тож ці дії погрожують життю людей", - написав Тищенко.

Він зазначив, що за усіма ознаками - це діяльність організованого злочинного угруповання.

Відповідно Тищенко зі своїми помічниками приїхав вчора, 28 жовтня, на місце злочину.

"На місце злочину приїхав Журбенко Василь, представився начальником охорони від загарбника "Укри" та…співпрацівником Інтерполу. В його автівці на підробних номерних знаках, будо виявлено багато камер та фотоловушки. Яку розвідку він здійснює під час війни та на користь якої держави — нехай встановлюють відповідні служби.

Він поводив себе дуже агресивно, принижував моїх помічників, провокував поліцію та всіх присутніх. Публічно залякував та погрожував жінкам, працівницям пансіонату. Постраждалі дали свідчення. Про все це було написано заяви  за ст.  190, 358, 28, 191 ККУ. 

А також після того, як дана особа вдарила мене в присутності поліції, на нього відкрито кримінальне провадження про напад на мене під час виконання моїх депутатських повноважень", - повідомив Тищенко.

Зазначимо, що використання автомобілів з підробними номерами та спецсигналами в оточенні Андрія Завадського відбувається не вперше. Як повідомляло Гал-інфо, раніше його було притягнуто до відповідальності за використання подвійних номерів на своєму автомобілі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ