Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

До Шустера прийдуть Грищенко і Мартиненко, до Кисельова - Королевська

30 березня в ефірі Першого національного у програмі «Шустер live» обговорюватимуть тему «Європа ближче?». Про це зазначається на сайті «Савік Шустер студії».

Гостями програми стануть Костянтин Грищенко, міністр закордонних справ України; Григорій Немиря, віце-прем'єр-міністр України (2007-2010); В'ячеслав Кириленко, народний депутат, НУ-НС, лідер партії «За Україну!»; Ірина Геращенко, народний депутат, НУ-НС; Сергій Соболєв, народний депутат, «БЮТ-Батьківщина»; Леонід Кожара, народний депутат, Партія регіонів; Вадим Карасьов, один з лідерів партії «Єдиний центр»; Олександр Мартиненко, генеральний директор інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна».

Нагадаємо, під час попереднього ефіру «Шустер live» ведучий Савік Шустер оголосив, що відтепер щоп'я тниці наприкінці шоу виходитиме рубрика, присвячена Олімпійським іграм.

«Шустер live» виходить о 21:25, а крім того о 16:25 вийде спецвипуск «Шустер live», присвячений Людмилі Гурченко.

Цього дня у «Великій політиці з Євгеном Кисельовим» обговорюватимуть такі теми:

- Як Наталія Королевська стала опозиціонеркою до опозиційного БЮТ? І чи вважає вона себе опозицією до влади? А також - чи прагне вона стати в українській політиці новою Юлією Тимошенко? Гість ефіру - Наталія Королевська.

- Небезпечний футбол. Іноземні ЗМІ лякають уболівальників українськими цінами, сервісом, злочинністю та СНІДом. Чи правда, що багато іноземних любителів футболу вже боїться приїжджати в Україну?

- Податок на палаци і яхти. Депутати готуються прийняти закон, який повинен торкнутися їх самих. Хто заплатить новий податок на розкіш - справжні багатії або пересічні українці, які накопичували на цінну покупку? Чи можна сховати зайве багатство від податкової? Та й що взагалі вважати розкішшю в сьогоднішній Україні?

«Велика політика» виходить о 22:30.

Телекритика

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ