Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

До складу місцевих виборчкомів увійдуть представники 86 партій

До складу виборчкомів на місцевих виборах увійдуть представники 86 політичних партій. Про це повідомляє прес-служба Центральної виборчої комісії.

"5 вересня о 19:00 відбулося друге засідання Центральної виборчої комісії. У режимі засідання комісія провела жеребкування щодо включення кандидатур до складу територіальних виборчих комісій з чергових і перших виборів депутатів обласних, районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад, сільських, селищних, міських голів та старост сіл, селищ 25 жовтня 2015 р. Жеребкуванням було визначено, що до складу таких виборчих комісій будуть входити, крім представників місцевих організацій шести парламентських фракцій, представники місцевих організацій 86 політичних партій - суб'єктів виборчого процесу", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Україні з 5 вересня офіційно стартує виборчий процес чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, який відбудеться 25 жовтня.

Раніше ЦВК визначила кількість округів, в яких відбудуться місцеві вибори та визначила, де вибори не будуть проводитись.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ