Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До списку фіналістів Global Teacher Prize Ukraine увійшла львів’янка

Учителька з львівського ліцею "Європейський" Зоряна Тихойко увійшла у топ-50 фіналістів Global Teacher Prize Ukraine 2020.
Фото з Facebook-сторінки Зоряни Тихойко

За інформацією Освіторія Медіа, Зоряна Тихойко є вчителем Всесвітньої історії, Громадянської освіти, Історії України та Правознавства.

Пані Зоряна мала міжнародний досвід викладання та познайомилася з трьома системами освіти: США, Європи та Близького Сходу. Надає правові консультації колегам та відстоює права вчителів. Є членом історичної організації. Разом з учнями створює проєкти, серед них: настільна гра з громадянської освіти, порятунок старовинної бойківської церкви в селі Кугаїв.

"Вчу своїх учнів розуміти історію, намагаюся бачити і розвивати особистість і творчий потенціал кожного учня, формувати в учнів вміння критично мислити, доводити розпочату справу до логічного завершення і відповідати за свою роботу, залучати ліцеїстів до активного суспільного життя".

Global Teacher Prize Ukraine — це щорічна національна премія, місія якої — підкреслити важливість педагогів в Україні. Адже #ВчителіВажливі від найменшого селища до найбільшого мегаполіса. Національну премію Global Teacher Prize Ukraine заснувала ГС "Освіторія" у 2017 році. Переможцями минулих років стали Олександр Жук, Паул Пшенічка і Наталя Кідалова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ