Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Добродомов: Садовий та Колесніков мають відповісти за вкрадені під час Євро-2012 мільйони

Три відкриті Прокуратурою кримінальні провадження щодо скандального будівництва стадіону «Арена-Львів» замість розслідуватися нині лежать у глибоких шухлядах. Про це в ефірі програми «Подробиці тижня» на телеканалі «Інтер» заявив народний депутат України, секретар Антикорупційного комітету ВРУ, лідер політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» Дмитро Добродомов. Повідомила прес-служба партії

Він, зокрема, наголосив, що нинішня влада не демонструє бажання карати тих, хто ще за часів Януковича розкрадав державну скарбницю. За словами Д.Добродомова, влада активно вдається до політичних «договорняків», через які фігуранти гучних справ, не несуть за це покарання. Це стосується, зокрема, небажання розслідувати фінансові афери під час підготовки до Євро-2012.

«У  Львові відкриті три кримінальні провадження, в яких ідеться про величезні суми розкрадань при будівництві стадіону та доріг до Євро-2012. До речі, стадіон і досі не введено в експлуатацію, хоча на ньому і грають у футбол. Ці справи є, але хтось, вочевидь, вважає, що їх зараз не варто піднімати.  Ми ж наполягаємо: усі фігуранти злодійських схем мають бути покарані. Якщо гроші під час Євро-2012 крав екс-віце-прем’єр Колесніков, якщо у Львові він це робив у змові із місцевим керівництвом, із міським головою, то усі вони мають відповідати за розкрадання грошей. Розслідуйте ці справи – знайдіть винних», - резюмував Д.Добродомов.

Нагадаємо, ще у лютому 2013-го року Прокуратура Львівської області розпочала досудове розслідування за фактом незаконного використання бюджетних коштів при підготовці до Євро-2012.

Ще раніше Міністерство внутрішніх справ України виявило 111 випадків, пов'язаних з незаконним використанням коштів, виділених на будівництво і реконструкцію об'єктів у рамках підготовки до чемпіонату Євро-2012.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ