Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Документально доведено право власності Ореста Тура на п’ять гаражів — Марія Желіско

Виконувач обов’язків начальника управління ЖКГ Львівської міської ради Марія Желіско переконана, що голова Личаківської райадміністрації Орест Тур зловживав службовим становищем, про що свідчить право власності на об’єкти нерухомості.  Про це вона розповіла у коментарі „Гал-info”.

  „Є документально підтверджене право власності голови Личаківської районної адміністрації на п’ять гаражів, це з’ясувала спеціальна комісія, що досліджувала запит народного депутата України Олексія Радзієвського. Можна прослідкувати всі рішення ради, починаючи від виділення земельних ділянок, закінчуючи погодженням на здійснення будівельних робіт”, - зазначила Марія Желіско.
Нагадаємо, вчора голова Личаківської районної адміністрації Орест Тур направив у ЗМІ відкритого листа до міського голови Львова Андрія Садового, в котрому прямо натякнув на те, що перебування його на посаді голови адміністрації стало для когось із міських чиновників незручним. Орест Тур вважає, що на нього чинять інформаційний тиск  з метою дискредитації.      

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ