Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Доскіч ініціює навчання дітей з гірських місцевостей у бізнес-школі при Львівській політехніці

Кандидат у депутати по 125 одномандатному виборчому окрузі Юрій Доскіч переконаний – лише якісна освіта може дати молоді реальний шанс досягати успіху. За його словами, у наш час уже замало просто працювати. Потрібно «розумно» працювати.

«Майбутнє - за новими технологіями, - зазначив політик, відвідавши Tech StartUp School при Львівській політехніці. - Як добре, коли одна зустріч дає поштовх до подальшої співпраці! Побачив останні інноваційні розроблення і зрозумів, чому на українських студентів ведуть "полювання" іноземні гіганти», - сказав пан Доскіч.

Робот-бармен, роздрукований на 3D принтері, робот-розміновувач, який уже активно використовують у військовій сфері; розроблено нове покоління трансмісії велосипедів, що дозволить пришвидшити рух. Це лише частина тих інновацій, які вже є розроблені студентами.

А ще – безліч проектів.

«Мені болить, коли я відвідую Самбірський, Старосамбірський, Турківський райони, і молодь здебільшого на заробтіках. Тому під час візиту у школу інновацій, я запропонував керівникові розшукати молодих, активних і розумних і районах та селах Львівської області. Започатковуємо такий проект зараз, аби завтра розвивалася наша економіка», - зазначив Доскіч.

Суть проекту полягатиме у тому, аби молоді і талановиті люди безкоштовно навчалися у Tech StartUp School при Львівській політехніці, створювали власні проекти і реалізовували їх у своїх містах та селах. Технології дозволяють це робити. Початок проекту заплановано з Турківського, Самбірського та Старосамбірського районів та м.Сколе.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ