Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Досліджуючи результати проведених реставраційних робіт делегація архітекторів та реставраторів з Відня відзначили якість виконання

Нещодавно до Львова прибула делегація відомих австрійських архітекторів та реставраторів. Протягом 3 днів вони оглядали львівські пам’ятки архітектури відбудовані чи реставровані за різними методиками. Зокрема віденські фахівці відзначили Домініканський собор і  палац Бендінелі. Серед досліджених  об’єктів вони акцентували увагу на якості виконання реставраційних робіт. Про це “Гал-info” повідомив, начальник управління охорони історичного середовища Львівської міської ради Андрій Левик.
Як зазначив Андрій Левик, як для гостей, так і для Львова в перспективі спільна робота у напрямку розробки генерального плану міста Львова. Під час зустрічі з міським головою Андрієм Садовим, вони обговорили можливість подальшої співпраці, австрійські гості запропонували свою допомогу у розробці плану розвитку міста.
  Для австрійських спеціалістів важливо щоб кожен об’єкт ніс у собі заразом певний економічний і бізнес інтерес. Архітектори задоволені побаченим і як наголосив Андрій Левик можливо вже незабаром буде підписано угоду про співпрацю.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ