Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Драматичний театр ЗОК передадуть в управління Міністерству культури

Драматичний театр ЗОК передадуть в управління Міністерству культури. Про це 29 травня під час зустрічі з міським головою Львова Андрієм Садовим повідомив заступник командувача військ ЗОК з гуманітарних питань Віктор Омельченко. Під час зустрічі він передав пакет документів щодо ситуації в театрі, серед яких -  лист Міністра оборони України Анатолія Гриценка dsl 26.05.2006. У цьому листі Міністр оборони доручає своєму заступнику В. Бойко “спільно з Львівською ОДА та визначеними міністерствами і відомствами вирішити питання передачі театру до сфери управління Міністрерства культури і туризму”. Термін виконання - до 26.06.2006. Вчора увечері копії цих документів передали ініціативній групі акторів на чолі з головою профкому Людмилою Савельєвою.

Нагадаємо, минулого тижня актори теарту звернулися за допомогою до міського голови Львова Андрія Садового. Міський голова оперативно направив листа до Президента України Віктора Ющенка з проханням терміново особисто втрутитися у ситуацію і посприяти передачі театру до сфери управління Міністерства культури і туризму.
31.05.2006 актори театру ЗОК планували розпочати голодування. Наразі ініціативна група акторів театру наразі розробляє план подальших дій. Про це повідомив відділ громадських зв’язків Львівської міськради.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ