Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Дрогобицька райрада, Бориславська та Самбірська міськради розглядали питання бюджету

23 червня 2006 року продовжила свою роботу сесія Дрогобицької райради, яку провів її голова Леон Литвин. Депутати розглянули питання порядку денного: про внесення змін до районного бюджету Дрогобицького району на 2006 року; про план роботи райради на 2006 рік; про план роботи автомобільних шляхів району на 2006 рік; про хід підготовки до святкування 150-річчя від дня народження І.Франка; земельні питання, тощо.

Цього ж дня відбулася позачергова сесія Бориславської міської ради. На порядок денний виносилися питання: про внесення змін в рішення міської ради “Про міський бюджет м. Борислава на 2006 рік”, про надання внеску в статутний фонд КП “Бориславводоканал” з міського бюджету Борислава. Цим рішенням з міського бюджету надано кошти в сумі 175 тис. грн., як внесок у статутний фонд КП „Бориславводоканал”. Рішення були прийняті одноголосно.
23 червня відбулася сесія Самбірської міської ради. На розгляд сесії було винесено питання щодо покращення соціально-економічного розвитку міста; про внесення змін до показників бюджету Самбора на 2006 рік; про утворення громадського формування з охорони громадського порядку в м.Самборі „Муніципальна міліція”, про встановлення щомісячної доплати до пенсій колишнім воякам УПА. Про це повідомили в Управлінні внутрішньої політики Львівської ОДА.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ