Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Два нові ЦНАПи відкрили на Львівщині

Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
1/4
У двох громадах Львівщини відкрили нові центри надання адміністративних послуг. Про це повідомили 8 вересня у пресслужбі Львівської ОВА.

ЦНАПи запрацювали у місті Жидачів Стрийського району та місті Великі Мости Червоноградського району. У них обслуговуватимуть понад 30 тисяч мешканців двох територіальних громад області та надаватимуть понад 200 послуг – половину з яких можна буде отримати через віддалені робочі місця.

У Жидачеві загальна вартість реалізації проєкту становила понад 2 мільйони гривень, а у Великих Мостах – майже 5 мільйонів 400 тисяч. Кошти виділили у межах співфінансування з обласного та місцевого бюджетів.

За цю суму у приміщеннях зробили капітальний ремонт системи опалення, виконали внутрішньо-ремонтні роботи приміщення, закупили меблі та інформаційні матеріали разом з вивісками.

«У цьому ЦНАПі безбар'єрність відчувається на кожному кроці: як фізична, так і інформаційна та комунікативна. Ми, як представники головного органу виконавчої влади Львівщини, робимо все належне, щоб мешканці області отримували адміністративні послуги у максимально комфортних умовах та без зайвих зволікань», – зазначив заступник начальника Львівської ОВА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Олександр Кулепін.

В нових центрах надаватимуть низку послуг, зокрема: реєстрація місця проживання, реєстрація речових прав на нерухоме майно, послуги ДРАЦ, реєстрація юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, послуги у сфері земельних відносин та архітектурно-будівельної діяльності, послуги Держгеокадастру, соціальні послуги та інші послуги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ