Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Дві львівські борчині пробилися до малих фіналів чемпіонату Європи

Христина-Зоряна Демко пробилася до "бронзового фіналу". Також сутичку за "бронзу" з росіянкою проведе Оксана Лівач. ро це повідомили 22 квітня Гал-інфо у Відділенні НОК України у Львівській області.

Сьогодні на чемпіонаті Європи з трьох видів боротьби У Варшаві (Польща) визначаться переможці у п'ятьох вагових категоріях серед жінок. У двох "бронзових фіналах" виступлять львів'янки - Оксана Лівач (до 50 кг) і Христина-Зоряна Демко (до 55 кг).

Христина-Зоряна виграла втішну сутичку у болгарки Сезен Белберової (2:1) і здобула путівку у "бронзовий фінал". У сутичці за медаль вона зійдеться сьогодні ввечері з нідерландкою Джессікою Блажкою - призеркою чемпіонатів світу і Європи, учасницею Олімпійських ігор 2016 року. Обидві на цьому турнірі мають поразки від фіналістки змагань з РФ Стальвіри Оршуш. Українка поступилася їй у стартовій сутичці на останніх секундах (2:3), а нідерландка у півфіналі з рахунком - 2:9.

В іншому поєдинку за бронзову медаль Оксана Лівач сьогодні побореться з росіянкою Єкатериною Полещук - бронзовою призеркою чемпіонату світу 2019 року.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, п’ятеро каратистів Львівщини представлять Україну на міжнародному турнірі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ