Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Дві львів’янки боротимуться на Кубку світу з вільної боротьби

Як повідомили 12 грудня Гал-інфо у пресслужбі Відділення НОК України у Львівській області, українки вилетіли до Белграду на Кубок світу з вільної боротьби. Дві львів’янки боротимуться вже у понеділок.
Фото Відділення НОК України у Львівській області

Сьогодні, 12 грудня, жіноча збірна України з 10-ма спортсменками у складі вирушила до Белграду (Сербія) на індивідуальний Кубок світу з вільної боротьби. У вагових категоріях до 53 кг і до 55 кг на цьому турнірі змагатимуться дві представниці Львівщини - 22-річна Христина-Зоряна Демко (тренери Ярослав Вуйцик, Орест Скобельський) і 26-річна Тетяна Кіт (тренери Андрій Стаднік, Віталій Борисенко). Одним із тренерів у складі офіційної делегації національної збірної команди України є львів'янин Андрій Стаднік.

Змагання розпочнуться в понеділок, 14 грудня. Цього дня стартують і львівські борчині. Під час ранкової сесії у їхніх вагових категоріях пройдуть кваліфікаційні раунди, а в другій половині дня - відбудуться півфінали. Фінальні сутички заплановані на вечір 15 грудня.

В категорії до 53 кг заявлені 15 спортсменок, у категорії до 55 кг - 8. Серед потенційних суперниць Христини-Зоряни Демко будуть: дворазова віцечемпіонка світу, 28-річна білоруска Заліна Сідакова, неодноразова призерка чемпіонатів світу, Європи та Європейських ігор, 32-річна полька Роксана Марта Засіна і багаторазова призерка чемпіонатів світу та Європи, 28-річна спортсменка з Греції Марія Преволаракі. Серед найнебезпечніших суперниць Тетяни Кіт - переможниця Європейських ігор, чемпіонка Європи, неодноразова призерка чемпіонатів світу та Європи, 26-річна білоруска Ірина Курачкіна, чемпіонка Європи 2020 року і призерка чемпіонату світу 2019 року, 26-річна Ольга Хорошавцева з РФ, а також бронзова призерка чемпіонату Європи 2020 року, 23-річна німкеня Анніка Вендлє. Достатньо і інших сильних суперниць.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ