Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Директором «Львів-ТБ» тимчасово буде Юрій Візняк

Сьогодні, 16 лютого, під час сесії Львівської облради після сутички в залі, перерви та тривалих консультацій депутати проголосували за кадрові рішення по комунальному підприємству «Телекомпанія «Львів-ТБ». Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Після перерви голова комісії з питань культури ЛОР Юрій Візняк заявив, що директору «Львів-ТБ» запропонували посаду першого заступника, і він погодився. Сам директор Ярослав Антонійчук сказав, що прийняв рішення написати заяву на переведення на посаду першого заступника директора «Львів-ТБ».

«Свобода» заблокувала трибуну Львівської облради

Заступник голови ЛОР Володимир Гірняк зачитав рішення облради у новій редакції. Зокрема, там йдеться про те, що беручи до уваги заяву директора та висновок постійної комісії ЛОР, депутати підтримали необхідність подальшого функціонування «Львів-ТБ». Також депутати визнали роботу Ярослава Антонійчука недостатньою. Відповідно, було прийнято рішення розірвати 17 лютого контракт з директором та видати наказ про переведення його на посаду заступника. Натомість тимчасово виконуватиме обов'язки директора Юрій Візняк, представник фракції Радикальної партії, голова комісії культури. В рішенні також йдеться про те, що має відбутися відкритий конкурс на заміщення посади.

Бюджетна комісія та департамент фінансів мають виділити кошти на функціонування підприємства. Голова Львівської облради Олександр Ганущин заявив, що це були тривалі перемовини, але досягнуто консенсусу. "За" таке рішення проголосували 54 депутати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ