Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Свобода» заблокувала трибуну Львівської облради: розглядають питання «Львів-ТБ»

Розгляд питання про звільнення директора комунальної телекомпанії «Львів-ТБ» призвів до безладу в сесійній залі Львівської облради. Фракція ВО «Свобода» під проводом депутата Олега Панькевича заблокувала трибуну ЛОР, аби не допустити проведення засідання, - повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Нагадаємо, що під час попереднього засідання сесії депутати так і не дійшли згоди в питанні подальшої роботи телекомпанії, тож перенесли його розгляд на сьогодні , 16 лютого. Олег Панькевич заявив, що питання треба знову перенести, інакше «Свобода» блокуватиме роботу сесії. Після цього фракція «Свободи» у повному складі вийшла до трибуни.

«Проект рішення порушує кодекс законів про працю», - заявив Олег Панькевич

Голова Львівської облради Олександр Ганущин заявив, що питання пройшло слухання у профільних комісіях, під час яких домовились сьогодні на засіданні сесії ухвалити рішення.

Голова комісії з питань культури Юрій Візняк доповів, що комісія отримала звернення від 6 фракцій Львівської облради, які визнали роботу керівника «Львів-ТБ» незадовільною. Окрім того, фракції БПП, «Громадянської позиції», НРУ, Радикальної партії, УКРОПу та НРУ на підставі звіту директора просять звільнити його із займаної посади.

Під час доповіді голови профільної комісії хтось увімкнув сирену.

Голова бюджетної комісії, депутат від БПП Олег Домчак почав штовхатися із свободівцем Олексієм Балицьким.

Олександр Ганущин оголосив перерву і попросив голів фракцій зібратися в залі за президією.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ