Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Джамала не підписувала листа поширеного Незалежною асоціацією телерадіомовників

Джамала не підписувала листа поширеного Незалежною асоціацією телерадіомовників. Про це співачка повідомила у своєму Facebook.

Українських виконавців ввели в оману про закон щодо квот

"Останніми днями з'явилося багато коментарів стосовно нібито моєї позиції щодо квотування українського продукту на радіо. Я спочатку навіть не зрозуміла, звідки взялася ця інформація, тому що особисто до мене ніхто ні з якими питаннями з цього приводу не звертався. Тому я чесно усім відповідала, що це фейк. 
Виявляється, що певна організація на власний розсуд оприлюднила перелік виконавців, які виступили проти ініціативи міністра культури. Зі мною це не узгоджували. Мій продюсер Ігор Тарнопольский дійсно брав участь в обговоренні цієї ініціативи і критикував її положення, але і він нічого не підписував. Через те, що мене постійно просять прокоментувати це, довелося вивчити цей законопроект. Можу сказати, що він далекий від ідеального, і, на мій погляд, потребує вдосконалення по багатьох пунктах. Також я вважаю, що цією справою повинні займатися не артисти, а представники радіо-індустрії, депутати, журналісти та суспільні діячі. Артисти повинні писати і виконувати музику тією мовою, якою співає їх душа. Я особисто ніколи не звертала уваги ні на формати, ні на квоти, а керувалася лише власними почуттями та ідеями. В мене є пісні англійською, українською, російською і кримськотатарською. І жодна квота чи закон цього не змінить.

З любов'ю, Ваша Джамала!", - прокоментувала співачка.

Останніми днями з'явилося багато коментарів стосовно нібито моєї позиції щодо квотування українського продукту на радіо....

Опубліковано Jamala | Джамалою 31 березень 2016 р.

Нагадаємо, що свої підписи також відкликав Віктор Павлік та лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк. Які заявили що їх ввели в оману при пояснені теми квотування. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ