Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

EasyPay готова інвестувати кошти у розробку е-квитка на Львівщині

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/2
Українська компанія EasyPay готова вкласти фінансовий ресурс у розробку системи електронного квитка в громадському транспорті Львівської області. Про це йшлося сьогодні під час зустрічі голови Львівської облдержадміністрації Максима Козицького із представниками компанії, - інформує 13 травня пресслужба ЛОДА.

“Ми маємо намір власним коштом встановити валідатори у громадському транспорті, облаштувати пункти продажу видачі й поповнення електронних карток, а також встановити термінали самообслуговування.   Це дозволить перевізникам  проводити облік пільгових перевезень і отримувати компенсацію від органів місцевого самоврядування. Для нас – це можливість інвестувати у довготривалий проєкт і отримувати певний відсоток. Про суму інвестицій і відсоток, який отримуватиме компанія поки що говорити не можемо, оскільки напрацьовуємо технічні дані”, - наголосив представник компанії Павло Ярошенко.

Також він зазначив, пасажири зможуть купити й разові квитки за готівку.

У відповідь Максим Козицький зазначив, на сьогодні  проєкт регуляторного акта “Про запровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в пасажирському транспорті загального користування Львівської області” є на погодженні у Державній регуляторній службі України.   Як тільки документ погодять, Львівська облдержадміністрація у найкоротший термін оголосить конкурс із пошуку інвестора.  

“Нам було цікаво почути ваше бачення щодо реалізації цього важливого проєкту. Запрошуємо до участі в конкурсі”, - підкреслив Максим Козицький.

Нагадаємо, попередньо регуляторний акт “Про запровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в пасажирському транспорті загального користування Львівської області" обговорили та погодили під час громадських слухань.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, перший етап тестового монтажу Е-квитка у Львові завершений.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ