Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Едельвейс», «Захар Беркут» та «Україна» найкраще підготовлені до нового гірськолижного сезону

До безпечного проведення гірськолижного сезону 2005-2006 років підготовлені мотель «Едельвейс» (м. Сколе), база відпочинку «Захар Беркут»(с. Волосянка Сколівського району), культурно-спортивне товариство «Україна» (м. Борислав), а недостатньо підготовлені — пансіонат Славське (смт. Славське), Будинок творчості «Опір» (смт. Славське), навчально-спортивна база «Тисовець», оздоровчо-спортивний табір «Політехнік-2».
Про це сьогодні під час розширеної наради, на якій обговорювали тему «Особливості гірськолижного туристичного сезону 2005-2006 у Львівській області: проблеми, інновації, технічний стан об’єктів гірськолижного туризму» повідомив заступник начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та у СЗН від НЧК Львівської облдержадміністрації Олександр Харчук.
«Було перевірено 14 об’єктів туристичної діяльності, на балансі яких знаходяться бугільні витяги, крісельно-канатні дороги та гірськолижні траси», — зазначив Олександр Харчук. За його словами, протягом листопада-грудня 2005 року перевірку проводила спеціальна комісія, яка функціонує на рівні області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ