Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Екс-мер Херсона Володимир Сальдо йде на вибори з партією "Наш край"

Народний депутат VII скликання Володимир Сальдо який обіймав посаду мера Херсона протягом десяти років, йде на місцеві вибори від партії "Наш Край". Про це Володимир Сальдо повідомив на прес-конференції.

За словами екс-мера, він прийняв рішення йти на вибори разом з командою мерів, господарників та регіональних лідерів, відмовившись від пропозиції інших політичних партій.

"Я братиму участь у місцевих виборах. Коли постало питання, якою командою йти на вибори, я відкинув можливість йти від партії, представники якої є політичними заручниками одного лідера і в більшості своїй погано знаються на місцевій проблематиці", - заявив Сальдо.

Володимир Сальдо нагадав про скандальні вибори в Чернігові і додав, що не хоче, щоб те саме повторилося в Херсоні:"Щоб зрозуміти, якими можуть бути ці вибори, достатньо згадати нещодавні події в Чернігові. Коли за це місто торгувалися олігархат і влада. Але найстрашніше, що переможці та переможені роз’їхалися і забули про цей край до наступних виборів.  Я не хочу, щоб подібне повторилося в нашому Херсоні”. 

Сальдо зауважив, що до місцевих рад та на посади мерів необхідно обирати господарників, а не політиків.

"Замість партій політиків, я приєднуюся до “Нашого краю” - партії людей діла, які розуміють проблематику на місцях", - зазначив Сальдо.

Як відомо, 30 липня, в Києві була презентована  нова  політична сила “Наш край”, яка представлятиме інтереси регіонів. Ініціаторами політичної сили виступили мери та регіональні лідери, зокрема, нардеп з Харкова Олександр Фельдман, з Одещини Антон Кіссе, нардеп VII скликання із Запоріжжя Сергій Кальцев, мери Миколаєва та Маріуполя Юрій Гранатуров та  Юрій Хотлубей, а також колишній перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак. Пізніше до “Нашого краю” приєдналися 10 міських голів Київської області.

espreso.tv

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ