Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Експерти назвали найбільших прогульників серед депутатів Луцької міськради

Двоє депутатів Луцької міськради пропустили майже половину із пленарних засідань. Найбільшими прогульниками виявилися Андрій Костенко і Олександр Лазука.

Про це повідомив власкор Гал-інфо.

У рамках громадської кампанії "Атестація депутатів місцевих рад" політичні експерти проаналізували роботу депутатів Луцької міськради упродовж першого року каденції. Упродовж цього часу у Луцькій міській раді відбулося 12 чергових та 9 позачергових пленарних засідань. За цей період усі 42 місцеві обранці були присутні лише на засіданні першої сесії. Водночас лише двоє представників міської громади у раді відвідали кожне пленарне засідання.

На основі письмової реєстрації депутатів на початку пленарних засідань, протоколів засідань сесій та результатів голосувань аналітики Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу дослідили, наскільки сумлінно депутати Луцької міської ради відвідували пленарні засідання.

"Результати проведеного аналізу показали, що лише двоє обранців Луцької міської громади відвідали 21 пленарне засідання. Ними виявились голова фракції «За майбутнє» Вікторія Майборода та представниця фракції «Європейська Солідарність» Алла Доманська. Разом з тим, у Луцькій міській раді є і двоє депутатів, які пропустили по 10 засідань сесій. Йдеться про представника фракції «Слуга народу» Андрія Костенка та члена фракції «Європейська Солідарність» Олександра Лазуку", - зазначають у Центрі політичного аналізу та виборчого консалтингу. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ