Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Екс-прокурор Львова став заступником прокурора Львівської області

З призначенням новим прокурором Львівської області Віталія Ковбасюка відбулися певні кадрові зміни, про які він розповів сьогодні, 14 січня, на прес-конференції членів колегії прокуратури Львівської області .

«З моїм призначенням відбулися певні кадрові зміни. Одразу після мого призначення перший заступник написав рапорт та був переведений на посаду заступника, це Татарин Богдан, а першим заступником став Гураль Володимир. Потім рапорт на звільнення у зв’язку із виходом на пенсію ще один мій заступник. 30 грудня на посаду заступника прокурора був призначений Палюх Андрій, який до того очолював прокуратуру Шевченківського району Львова ( а ще раніше він був прокурором Львова). Також був призначений ще один заступник, додаткова посада була введена Генеральним прокурором, і на цю посаду призначений Білецький Ігор, який раніше працював у Генеральній прокуратурі України. Це ті основні зміни, які відбулися серед членів колегії», - повідомив Віталій Ковбасюк.

Він наголосив, що деякі зміни відбулися в структурних підрозділах, але «вони мають характер не революційний, це відбувається у звичайній процедурі, оскільки люди йдуть на пенсію чи переходять на іншу роботу».

«Деякі працівники не витримують тих вимог, які ставляться сьогодні перед ними, і змушені подавати рапорти на звільнення чи про перехід на роботу з меншим обсягом. Робота наша специфічна і має напружений характер, вона цілодобова, тому не всі витримують», - повідомив Віталій Ковбасюк.

Нагадаємо, що Віталія Ковбасюка на посаду прокурора Львівської області призначили 16 листопада 2010 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ