Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Е-квиток: львів'ян продовжують обкрадати

Попри всі запевнення в працездатності системи електронного квитка зі сторони ЛКП "Львівавтодор", львів'яни продовжують скаржитись на неправомірні дії.

Зокрема як сьогодні повідомила на гарячій лінії міста Львова Ольга, контролери ЛКП "Львівавтодор" заставили її сплатити штраф, не виявивши оплати проїзду банківською карткою. Однак згодом з картки було списано і повну вартість проїзду.

"Вчора, 25.12.2023, біля 12:40 оплатила банківською карткою Raiffaisen банку проїзд в автобусі 47А на зупинці Рясне-2. Повідомлення "Відхилено" не було, але при перевірці контролери мені заявили, що платіж карткою не зареєстровано, і я повинна заплатити штраф 300 грн. Нічого довести не вдалося, оскільки списання, як вони пояснили, буде видно тільки за добу. Мені довелося заплатити штраф. Прошу розібратися з цією ситуацією та повернути кошти за штраф", - повідомила Ольга.

Згодом вона додала, що сьогодні вночі прийшло підтвердження, що проїзд було оплачено. 

1/2

Як ми бачимо, сумнівна схема Львівавтодору з відкладеним списанням коштів за проїзд дає додаткові можливості для махінацій і позбавляє пасажира будь-якої можливості довести під час контролю, що він таки сплатив проїзд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ