Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Куди зник львівський електробус Електрон?

Пригадайте собі, коли Ви в останнє бачили на вулицях Львова електробус “Електрон”? Ось і ми не пам'ятаємо, тому вирішили знайти цей унікальний екологічний вид транспорту.
Електробус # ВС 5271 ЕМ.

У Львові міністру інфраструктури презентували перший в Україні електробус "Електрон"

Для початку ми спробували знайти дані про курсування електробуса на сайті http://kstat.pp.ua/Відповідно до інформації на сайті, можна стверджувати про те, що транспортний засіб № ВС 5271 ЕМ курсував за маршрутом тролейбуса №9. Востаннє система його зафіксувала на маршруті 5 липня 2018 року.

Ми вирішили поцікавитись у ЛКП "Львівелектронтарс", на балансі якого перебуває електробус, де зараз перебуває цей транспортний засіб.

На інформаційний запит редакції Гал-інфо від 22.01.2019 року щодо надання інформації про експлуатацію електробуса “Електрон” ЛКП “Львівелектротранс” повідомило, що:

"Електробус Електрон Е191 постійно курсує по маршруту м.Львова, лише періодично знаходиться на планових технічних обслуговуваннях та проведенню доробки конструкції виробником. На даний момент електробус знаходиться на території ТОВ СП “Електронтранс” для проведення регламентних робіт та налаштуванні системи низьковольтного обладнання”.

Зазначимо, що в ЛЕТ не повідомили з якого часу електробус Електрон перебуває на регламентних роботах, хоча ми в своєму запиті чітко вказували дату 5 липня 2018 року, як останню коли він курсував Львовом (http://kstat.pp.ua/). Які регламенті роботи тривають понад півроку у Львівелектротрансі не зазначили.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ