Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Енергетики шукали працівників на 30-му “Ярмарку кар’єри”

1/3
2 жовтня, львівські енергетики пропонували робітничі та інженерні вакансії на 30-му “Ярмарку кар’єри”, який проходив під гаслом “Працюй в Україні – працюй легально!”.
Вже традиційний захід організували Львівський обласний та Львівський міський центри зайнятості спільно з НУ “Львівська політехніка”.
Під час «Ярмарку кар’єри» ПрАТ «Львівобленерго» отримало Подяку від Львівського міського центру зайнятості  за вагомий внесок в реалізацію державної політики зайнятості населення, багаторічну плідну співпрацю та соціально-відповідальне ведення бізнесу.
 
Працівники компанії усім охочим, які цікавилися працевлаштуванням в ПрАТ “Львівобленерго” розповідали про компанію, вакантні посади, розмір заробітної плати, перспективу кар’єрного росту. Претенденти на вакантні місця мали можливість  заповнити та залишити своє резюме. 
 
На сьогодні у ПрАТ “Львівобленерго” є такі актуальні вакансії – контролер енергонагляду, електромонтер, водій, майстер, диспетчер, інженер-електрик. Детальніше з усіма посадами можна ознайомитись зайшовши на веб-сайт компанії - www.loe.lviv.ua в розділ “Вакансії”.
 
ПрАТ “Львівобленерго” гарантує майбутнім працівникам:
• офіційне працевлаштування з 5-ти денним робочим тижнем;
• регулярну виплату заробітної плати двічі на місяць;
• можливість кар’єрного та професійного росту;
• усі гарантії згідно з Кодексом законів про працю України (оплачувані відпустка, лікарняний лист тощо).
Зазначимо, що з жовтня цього року для робітників та технічних працівників “Львівобленерго” зросла зарплата на 20%.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ