Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Фахівці Львівщини ознайомились з новою технікою для роботи в лісі

1/3
Фахівці Львівського обласного управління лісового та мисливського гсподарства взяли участь у показі-презентації інноваційного форвардера 208 F 10 WD - лісової машини, розробленої спеціально для роботи на понижених, зволожених ґрунтах. Про це повідомили у прес-службі Відділу лісових ресурсів, машин та технологій Львівського ОУЛМГ.

Презентація проходила у ландшафтному заповіднику в місці злиття річок Нямунас та Невежис в містечку Пунія (Литва).

Спеціалістів з управління на презентацію запросили виробники форвардера – провідна німецька компанія у галузі виробництва лісових машин «HSM». Фахівці компанії презентовану машину розробили в рамках проекту "FORWARDER 2020", а його базовою моделлю став форвардер 208F.

Особливістю машини є нова система електроніки, нова розробка гідроакумулятора для роботи маніпулятора та додатковий міст до заднього тандему.

Показ відбувався на вільховій лісосіці з дуже заболоченими ґрунтами – і навіть в таких умовах форвардер впорався зі своїми завданнями, а оператор показав найвищу майстерність і усі можливості нової машини.

Важливою складовою зустрічі був нетворкінг та обмін досвідом. Усі учасники мали змогу поставити запитання виробникам лісової машини та оператору, поспілкуватися між собою та перейняти досвід колег з різних країн. Такі заходи дають змогу дізнатися про нові можливості, налагодити контакти та в перспективі перейняти кращі практики та технології для ефективнішого ведення лісового господарства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ