Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Раби і "чисте золото" Ірини Фаріон

Кандидатка у народні депутати по округу №116 від ВО "Свобода" Ірина Фаріон знову назвала виборців свого округу "рабами". Нагадаємо, що на позачергових виборах до парламенту вона програла із результатом 10,35%.

На своїй сторінці у Facebook вона написала: 

"Прокидаюся після переможної поразки. Телефонує Лариса Ніцой. Обмінюємося враженнями. Яке це щастя, коли тебе б'ють раби, а не вільні люди".

Водночас у іншому дописі, Ірина Фаріон назвала тих, хто за неї проголосував "чистим золотом".

Нагадаємо, що у 2014 році, коли Ірина Фаріон програла на цьому окрузі кандидатці від "Самопомочі" Ірині Подоляк вона написала: "Дорогі і рідні. Перефразую Йосипа Сліпого, який після заслання дякував Богові, що його били раби, а не вільні люди. Я теж дякую, що раби не обрали націоналістичного шляху. Бо не рабська це справа голосувати за її величність національну ідею. В ціні у митарів дрібні монети технологій". 

Округ №116: переміг кандидат від "Європейської Солідарності", Фаріон і Подоляк - програли

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, на позачергових виборах до парламенту в одномандатному виборчому окрузі № 116 переміг кандидат у народні депутати від партії "Європейська Солідарність", чинний народний депутат Микола Княжицький із результатом 23,05% (20 089 голосів).

Чинна народна депутатка від "Самопомочі" Ірина Подоляк набрала лише 5,06% (4 417 голосів).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ