Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Фірташ отримав права на бренд Ukraine Tomorrow у 27 країнах ЄС

Group DF олігарха Дмитра Фірташа отримала права на бренд Ukraine Tomorrow в 27 країнах Європейського Союзу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби групи.

Group DF завершила офіційну реєстрацію брендів (знаків для товарів і послуг) «UKRAINE TOMORROW», «UKRAINE MORGEN» і «УКРАЇНА ЗАВТРА» у міжнародному Відомстві з гармонізації на внутрішньому ринку (Office for Harmonization in the Internal Market - OHIM). OHIM є агентством Європейського Союзу, яке забезпечує реєстрацію та правову охорону товарних знаків і промислових зразків на території країн-членів ЄС.

Group DF використовувала словосполучення «UKRAINE TOMORROW» у публічних заходах з 2014 року. Після проведення ряду успішних міжнародних форумів було прийнято рішення подати документи на реєстрацію даного бренду. Таким чином, Group DF має намір і далі використовувати бренд Ukraine Tomorrow для проведення різних міжнародних форумів, круглих столів та інших публічних заходів, що сприяють впізнаваності України та підвищенню інвестиційної привабливості країни. Також бренд буде використовуватися під час різних освітніх, наукових і культурних заходів у рамках проектів культурної дипломатії, організованих Групою.

При реєстрації бренду «UKRAINE TOMORROW» Група керувалась нормами міжнародного права та законодавства України. Отримавши свідоцтва про реєстрацію торгових марок, Group DF підтвердила свої ексклюзивні права на бренд у 8 класах за Міжнародною класифікацією товарів та послуг. Реєстрація діє до 2025 року і поширюється території всіх 27 країн - членів Європейського Союзу та України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ