Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Фірташ передумав летіти в Україну

Олігарх Дмитро Фірташ вирішив відкласти своє повернення в Україну. Повідомляє Гал-інфо з посиланням на заяву оприлюднену на сайті Федерації роботодавців України.

"Я прийняв рішення перенести свій приїзд в Україну. Як відомо, завтра, 2 грудня, у Києві відбудеться з'їзд Федерації роботодавців України, на якому має бути розглянутий та прийнятий План модернізації України. На сьогодні це єдиний та безальтернативний план виходу країни з економічного колапсу. 

Мені дуже прикро, що сьогоднішня українська влада здійснила безпрецедентні кроки та зробила усе, щоб зірвати мій приїзд в Україну та не дати можливості реалізувати цей план. Українська влада показала свою повну неспроможність та некомпетентність. Влада зриває економічні реформи, своїми діями вона поставила країну на межу банкрутства.

Вочевидь, українська влада боїться альтернативної точки зору. Вона намагається запевнити народ у тому, що сьогоднішня катастрофічна економічна ситуація в країні закономірна та неминуча. 

Аваков анонсував арешт Фірташа

Я стверджую, що Україна спроможна за короткий період повернутися на шлях розвитку. Україна має всі можливості бути багатою, розвиненою індустріальною країною. Наш План модернізації України, розрахований на 10 років, вже наступного року дав би відчутні результати для української економіки та громадян України.

Владі не вигідно, щоб наш план сьогодні почав працювати. Вони й надалі хочуть особисто збагачуватися, прикриваючись кризою.

Суспільство повинне знати, що в підготовці Плану модернізації України взяли участь провідні європейські експерти, українські вчені, український бізнес. В створені цього плану брали участь і роботодавці, і профспілки. Цей план об'єднує інтереси власників підприємств, менеджменту і робітників. Влада, яка у своїй діяльності не опирається на інтереси бізнесу та робітників, не має перспективи.

Я вважаю дії української влади по відношенню до мене злочинними та розцінюю їх як політичні переслідування.

Я вдячний усім тим, хто створював План модернізації України і хочу запевнити, що незважаючи на усі перепони, я продовжу цю роботу і ми досягнемо запланованого результату", - зокрема сказано в заяві бізнесмена.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ