Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Фонд Івана Франка співпрацюватиме з Міжнародниим Фондом “Відродження"

БО "Міжнародний фонд Івана Франка" та Міжнародний фонд "Відродження" підписали Угоду, якою передбачено надання гранта у розмірі 139 957 гривень на реалізацію проекту "Визначення та нагородження лауреатів Міжнародної премії імені Івана Франка – FrankoPrize: Лупайте цю скалу".

У рамках проекту буде частково профінансовано послуги та заходи, які передбачено для визначення лауреатів Міжнародної премії імені І. Франка у 2019 році. Грант було отримано в рамках Програми ʺСоціальний капіталʺ.

Протягом 90 днів на краудфандинговій платформі ʺСпільнокоштʺ проект ʺFrankoPrize: Лупайте цю скалуʺ зібрав 141 050 грн, що дозволило отримати грант від фонду ʺВідродженняʺ.

Дирекція Міжнародного фонду Івана Франка щиро дякує за підтримку Міжнародному фонду ʺВідродженняʺ, а також усім фондодавцям, які внесли свої кошти на краудфандинговій платформі ʺСпільнокоштʺ на підтримку Міжнародної премії імені Івана Франка.

Міжнародний фонд Івана Франка є недержавною благодійною організацією, діяльність якої спрямована на підтримку розвитку україністики та суспільно-гуманітарних наук, просування та популяризацію наукового та творчого доробку Івана Франка.

У цьому році Міжнародну премію ім. Івана Франка підтримали: СПА-готель “RESPECT”, Мирослав Хомяк, отець Богдан Матвійчук та Українська православна церква Великобританії, родина Івана Франка з Торонто, родина Тараса Багрія з Торонто,  родина Ярослава Гарасима, Валентин Наливайченко, Маркіян Лубківський,  Роман Недзельський, Володимир Бугров, Олег Сербін, Оксана Юринець, Валентина Кирилова, Андрій Соломаха, Андрій Грущинський, Сергій Крушановський,  Олександр Барабошко, Сергій Бойко, Роланд Франко, Ігор Курус та Ольга Нижник.

Наповнення преміального фонду Міжнародної премії ім.Івана Франка триває. Свій вклад у добру справу можна внести на банківський рахунок БО “Міжнародний Фонд Івана Франка”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ