Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Фонд волонтерів влаштував свято для дітей-сиріт

До міжнародного дня захисту дітей, волонтери привезли артистів в українську глибинку і подарували масу подарунків.

Такої кількості артистів вихованці школи-інтернату села Стара Басань, Чернігівської області не бачили. І коли до їх школі під'їхали кілька автомобілів, автобусів, і звідти почали виходити зірки, яких діти раніше спостерігали хіба що по телевізору, захопленню малюків не було меж.

«Це ж група« Алібі », а там Аліна Гросу та« Антитіла »! - Раз по раз гукали вони і бігли ставати в чергу за автографом. Ажіотаж був таким, що артисти майже дві години фотографувалися і підписували листівки та плакати.

Що й казати, 29 травня, діти-сироти запам'ятають надовго. Не кожен день їм дарують стільки подарунків, приїжджають їхні кумири, садять біля школи величезний сад, і співають пісні. До речі, концерт дійсно вийшов масштабним. Крім пісень, у виконанні гуртів «Алібі», «Антитіла», Аліни Гросу, Аріни Домскі, El Кравчука, Влада Каращука, перед дітьми-сиротами виступили танцюрист Сергій Костецький, еквілібрист Сергій Поляков і гімнастка Надія Васіна. Але самим незабутнім став вихід на сцену знаменитого українського силача Дмитра Халаджі. Емоції дітей настільки розохотило рекордсмена Книги рекордів Гіннеса, що він однією рукою підняв навіть ведучого концерту, президента Фонду волонтерів України Тимофія Нагорного.

«Ви не уявляєте, як це страшно - у мене аж дух перехопило», - закричав у мікрофон Тимофій. Після чого вже стоячи на сцені зізнався: «Зараз вже нікого не здивуєш пафосними, офіційними заходами, тому акції повинні бути живими, душевними, позитивними, і я щасливий, що нам це вдалося. Подивіться на обличчя дітей - ми нікого не залишили без уваги. Повірте, такого вони ще не бачили: до їхнього села приїхали артисти всеукраїнського масштабу, посадили березовий гай, подарували подарунки, заспівали пісні. Мало того, зовсім скоро ми встановимо для діток новенький спортивний містечко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ