Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Формула 1 в Україні: питання перенесли на 1 серпня

Питання дозволу на трансляції Setanta Sports перенесли на 1 серпня. Про це повідомило видання Детектор медіа.

Ірландський спортивний телеканал Setanta Sports, який планує розпочати трансляції спортивних подій, серед яких й Формула 1, досі не отримав дозвіл на роботу в Україні.

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення перенесла питання розгляду внесення Setanta Sports до переліку іноземних каналів, яким дозволяється робити ретрансляцію на території України.

Відповідно до джерела, після розгляду заявки каналу було рекомендовано доопрацювати надані документи та пояснити «ознаки реклами» й наявність вікових позначок в ефірі.

На разі, питання внесення каналу Setanta Sports до переліку телекомпаній, яким надається право трансляції на території України, але вони мають поступово «адаптувати» свій контент, буде розглянуто 1 серпня.

Цікаво, що ще раніше ірландський канал вже оголосив про старт трансляцій 1 серпня, при тому що 3-4 серпня мають відбутися прямі трансляції Гран Прі Угорщини, а також Setanta Sports придбала ексклюзивні права на трансляції Англійської прем’єр-ліги, матч якої теж відбудеться 4 серпня.

Все це також зупиняє можливості для оголошення шляхів подачі сигналу і поки не оголошено, в яких кабельних мережах можна буде знайти Setanta Sports.

Детектор медіа

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ