Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Формула 1 запустила сервіс F1 TV

Як і було обіцяно, перед початком Гран Прі Іспанії Формула 1 відкрила сервіс онлайн-трансляцій.

Нові власники Формули 1 з компанії Liberty Media пообіцяли у 2018 році запустити сервіс онлайн-трансляцій перегонів. Спершу планувалося, що це відбудеться ще перед першою гонкою в Австралії - і був навіть помилково запущений відповідний сайт, - проте згодом було вирішено провести повноцінне тестування нової системи на перших етапах сезону.

На цей момент Ф1 офіційно не оголосила про запуск сервісу, проте для нього вже відкритий сайт.

Наразі на ньому можна оформити місячну чи річну передплату. Для України вартість річної передплати (з урахуванням 10-відсоткової знижки, що діє до кінця травня) складає 58,49 євро.

Також на сервісі вже у доступі великий архів гонок Формули 1 - повні записи або найкращі моменти. У чинному переліку навіть присутні деякі гонки кінця 90-х.

Що найважливіше - першою запланованою сесією для показу є перша практика Гран Прі Іспанії, що стартує вже завтра (11 травня) о 12:00 за київським часом. Вже тоді буде більше відомо про можливості сервісу.

Нагадаємо, в Україні Формулу 1 також транслює Перший автомобільний канал - всі сесії показуються в прямому ефірі. В залежності від оператора та способу перегляду канал також забезпечує картинку в якості HD.

Motorsport.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ